Hoera! Snottaapjes bestaat vandaag 1 jaar!

Hoera! Snottaapjes bestaat vandaag 1 jaar!

 279 facebook volgers, 93 instagram volgers en 128 volgers op Twitter

Precies een jaar geleden lanceerde ik Snottaapjes, mijn eigen website! Dit met als hoofdreden om weer eens aan de slag te kunnen met al mijn opgedane kennis tijdens mijn studies pedagogiek en maatschappelijke opvoedingsvraagstukken. Daarnaast omdat ik als moeder van twee jonge kindjes zelf vaak in grappige, lastige en/of moeilijke situaties terecht kom, die ik graag met anderen wil delen!

Ik heb niet altijd even veel tijd vrij gemaakt om blogs te schrijven. Mijn blog is tot nu toe een hobby, ik schrijf wanneer ik zin en tijd heb en verplicht mijzelf vooral tot niks. Naast een baan van 28 uur in de week en het huishouden en sporten en tijd doorbrengen met mijn kindjes is er gewoonweg niet veel tijd meer over…..

Maar met de blogs die ik tot nu toe gepubliceerd heb, hoop ik in ieder geval herkenbare situaties te hebben geschetst, hoop ik jullie te hebben vermaakt en hoop ik jullie iets mee te hebben gegeven. Ik dank jullie voor de vele likes, voor de leuke reacties en voor het vertrouwen van het afgelopen jaar!

Ik ben benieuwd hoe Snottaapjes zich in zijn 2e jaar zal ontwikkelen, jullie ook?

Geef een reactie