Het ABC voor jouw snotaapje

Het ABC voor jouw snotaapje

Een ABC  welke jou wellicht kan helpen met de opvoeding van je kind.  Iedere keer komt er een andere letter aan bod!


 

Letter_B_Coloring_Pages_07Belonen

Dit keer is dit de B van Belonen. De beste beloningen die je kan geven zijn aandacht, complimenten en liefde. Snoep en cadeautjes zijn niet nodig. Stickers, stempels of een bijzonder uitstapje kunnen helpen bij het ondersteunen van goed gedrag. Het is belangrijk dat je niet te lang wacht met het geven van een complimentje. Op die manier zal je kind het beste begrijpen dat hij door zijn gedrag een beloning heeft verdiend. Tevens is het belangrijk om het gedrag te belonen en niet je kind. Dus zeg bijvoorbeeld niet “wat ben jij toch een knap meisje!”, maar “wat knap dat je op het potje hebt geplast!”.

Er is 1 reactie voor dit artikel