Bumba traktatie

Bumba traktatie

Hiep hiep hoera! Mijn zoon is vandaag 2 geworden. Hij mag dit morgen vieren op het kinderdagverblijf. Daar waar mijn dochter laatst Olaf de sneeuwpop heeft getrakteerd, is mijn zoon op dit moment helemaal weg van Bumba. Dat moet dus een Bumba-traktatie worden!


Ik kwam terecht op www.party-kids.nl. Op Party-Kids.nl vind je gratis de leukste traktaties met foto’s en werktekeningen en maak je jouw mooiste traktatie zelf. Ook kan je daar terecht voor tips voor spelletjes en versieringen voor een kinderfeestje thuis. Persoonlijk vind ik, dat je een traktatie vooral lekker simpel voor jezelf moet houden en aan moeten laten sluiten op de leeftijd van je kindje. Ik heb gekozen voor een Bumba traktatie met een danoontje.

IMG_9219 IMG_9220

Beschrijving:
Print de werktekening van Bumba uit op dik A4 papier. Knip Bumba uit en hou een strookje over aan de onderkant, die vouw je om, zodat daar je het danoontje aan vast kan plakken.

Wat heb je nodig?
Afbeelding Bumba, printer, schaar, plakband, danoontje.

Schrijf de naam van je kindje en hoe oud hij/zij is geworden op het schort van Bumba en dan nu: Trakteren maar!

 

 

 

 

Geef een reactie