Carnaval de gekste!

Carnaval de gekste!

Jaja dit weekend is het weer zover:  Carnaval 2016!!!!!! Ik als import Brabander heb geen idee wat er allemaal te doen is in Faanteland en omgeving. Ik heb 26 jaar in Rotterdam gewoond en veel verder dan dat er een optocht was, kwam ik niet. Maarja, nu mijn dochter zelfs met een Brabants accent begint te praten, zal ik me er toch eens in moeten verdiepen en mij ook in het feestgedruis moeten storten!

Volgens een test die ik op internet heb gedaan scoor ik in ieder geval een Ruim Voldoende met betrekking tot mijn kennis rondom carnaval. Kennelijk weet ik toch meer dan ik denk. Ik mag met een gerust hart gaan Carnavallen is mijn uitslag! Joepie!

Dus Brabantse maatjes, ik heb jullie hulp nodig! Wat kan ik met die snotaapjes allemaal doen in Faanteland en omstreken? En laten we ook onszelf niet vergeten. Naast papa, mama, opvoeders zijn we toch ook nog in staat om een goed feeske te bouwe!?

Fijne carnaval allemoal!

Alaaf!

Er is 1 reactie voor dit artikel

Geef een reactie